بررسی HPE ProLiant DL345 Gen10 Plus: تقریباً عالی
بررسی HPE ProLiant DL345 Gen10 Plus: تقریباً عالی یک انتخاب مقرون به صرفه برای وظایف مجازی سازی و بارهای کاری متمرکز بر ذخیره سازی سرور…
یکسل لاو مرجع آموزش عکاسی
بررسی HPE ProLiant DL345 Gen10 Plus: تقریباً عالی یک انتخاب مقرون به صرفه برای وظایف مجازی سازی و بارهای کاری متمرکز بر ذخیره سازی سرور…
به تازگی کتاب «عکسیه؛ جستارهای تاریخ عکاسی ایران» به کوشش محمدرضا طهماسبپور و توسط انتشارات خانه فرهنگ و هنر مان چاپ و روانه بازار نشر کتاب ایران شده است. «عکسیه»، کتابی است شامل مجموعه مقالات تالیف یا ترجمه توسط پژوهشگران حوزه تاریخ عکاسی ایران و عمدتاً مربوط به دوران قاجار است. این کتاب شامل یک پیشگفتار به قلم محمدرضا طهماسبپور و ۱۱ مقاله دیگر از نویسندگان ایرانی و غیرایرانی است.
نشست رونمایی کتاب «عکسیه» روز سه شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۶ با حضور محمدرضا طهماسبپور و تعدادی از نویسندگان و مترجمان مقالات کتاب در موزه عکسخانه شهر برگزار خواهد شد. حضور در این جلسه برای علاقهمندان آزاد و رایگان است.
برای حضور در این جلسه میتوانید به نشانی موزه عکسخانه شهر، میدان هفتم تیر، میدان بهار شیراز، پارک بهار شیراز مراجعه کنید. برای اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره ۸۸۸۴۸۹۹۳ تماس بگیرید.
نوشته رونمایی از کتاب «عکسیه؛ جستارهای تاریخ عکاسی ایران» در موزه عکسخانه شهر اولین بار در سایت عکاسی. پدیدار شد.
با توجه به اطلاعات موجود در دسترس، میتوانم چند توضیح کلی درباره آینده قیمت ریپل در سال ۲۰۲۵ ارائه دهم از آنجا که بازار رمزارزها…
بنا بر اعلام دبیرخانه جشنواره ملی عکس و تصویرگری رشد، مهلت ارسال آثار به دوازدهمین دوره جشنواره ملی عکس و تصویرگری رشد تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۱ تمدید شد.
بهگزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی، بنا بر اعلام دبیرخانه دوازدهمین دوره جشنواره ملی عکس و تصویرگری رشد تا این تاریخ تعداد ۶۰۶۳ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
پیش از این مهلت ارسال آثار به دوازدهمین دوره جشنواره عکس و تصویرگری رشد ۳۰ آذر ماه تعیین شده بود که براساس درخواستهای ارسالی به دبیرخانه جشنواره تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۱ تمدید شد. این زمان قابل تغییر نیست و تمدید نخواهد شد.
دوازدهمین دوره جشنواره ملی عکس و تصویرگری رشد با هدف غنیسازی منابع تصویری و بهرهمندی از این منابع در بستههای تربیت و یادگیری سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی برگزار میشود. علاقهمندان در دو گروه سنی دانشآموزی و بزرگسال میتوانند در این رویداد فرهنگی-هنری شرکت کنند و برای مشاهده فراخوان و ثبت نام به سایت جشنواره به نشانی ax12.roshd.ir مراجعه کنند یا برای ارتباط با دبیرخانه جشنواره با شماره ۷۷۶۰۶۸۵۸ تماس بگیر..
سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی از عکاسان و تصویرگران سراسر کشور برای شرکت در دوازدهمین جشنواره عکس و تصویرگری رشد دعوت به عمل میآورد.
این جشنواره از تصویرگران و عکاسان محترم دعوت میکند با نگاه خلاقانه خود، براساس موضوعات جشنواره، لحظاتی به یادماندنی و تامل برانگیز را به تصویر بکشند و با هنر خویش دریچهای نو به روی مخاطبان بگشایند. نگرش اندیشمندانه و آثار هنرمندانه شما، غنابخش جشنواره خواهد بود.
محورهای برشمرده این دوره از جشنواره، بر فضاسازی مدرسههای امروزی، روشهای نوین آموزشی و نیازهای تصویری مجلات رشد، کتابهای درسی و عموم منابع آموزشی و تربیتی تمرکز ویژه دارند.
عکاسان و تصویرگران میتوانند در دو گروه سنی در این جشنواره شرکت کنند:
هنرمندان بزرگسال: الف) عکاسان و تصویرگران حرفهای؛ ب) معلمان و مربیان. هنرمندان دانشآموز: دانشآموزان ۱۳ تا ۱۸ ساله. تبصره: معلمان و مربیانی که در سمتهای اداری آموزش و پرورش هستند، مشمول گروه ۱ (ب) میشوند.
موضوعات جشنواره در گروههای سنی الف) هنرمندان بزرگسال: مدرسه، خانه دوم
محورها: الف) موقعیتهای متنوع ترب..
در دو–سه دهۀ گذشته، توجه به غنای تاریخ عکاسی ایران، با بررسی عکسها و منابع تصویری و همچنین کتابها و دست نوشتههای مربوط به عکاسی دوران قاجار، مورد توجه پژوهشگران و مدرسان دانشگاهی در ایران و خارج از کشور قرار گرفته و کتابهای مرجع و مقالههای گوناگونی نیز در این زمینه نوشته شده است. اکنون تاریخ عکاسی ایران بهعنوان یکی از کانونهای شگفتانگیز و شایان توجه، مورد نظر گردهماییهای علمی مربوط به تاریخ عکاسی در جهان است.
کتاب عکسیه، با در نظر داشتن موارد یاد شده و این نکته که بهعنوان مرجعی برای دانشجویان، علاقمندان و همچنین زمینهای برای طرح گفتگوهای نظری تازه پیرامون تاریخ عکاسی ایران از نگاه پژوهشگران داخلی و خارجی با رویکردهای گوناگون و نگاه بینارشتهای باشد گردآوری شده است.
تردید نمیتوان کرد که دیدگاههای مطرحشده در این کتاب، افزون بر ارائۀ آگاهیهای مربوط به تبارشناسی عکاسی و آغاز آن در ایران، به در افکندن پرسشهایی متناسب با زمینههای مربوط به تاریخ عکاسی ایران و جنبههای کارکردی و کاربردی آن و همچنین برخی پاسخهای احتمالی به این پرسشها توجه دارد.
نام مقالات کتاب، نویسندگان و..
آخرین دیدگاهها